01

Nåværende investeringer

Vestviken Entreprenør AS er en entreprenør med base i Drammen som ble stiftet i desember 2016. 66% av selskapet eies av ledende ansatte, med Oxer Kapital som en finansiell minoritetseier på 34% siden april 2017. 

Vestviken Entreprenør fokuserer primært på entrepriser i samspill og med oppdrag fra profesjonelle byggherrer. Datterselskapet Vestviken Betong & Tre AS er en selvstendig enhet som utfører spesialiserte betong-/ og tømrer-entrepriser.  


Les mer på www.vevi.no
Ønsker du å komme i kontakt med Vestviken Entreprenør, treffer du Stig Berg på tel. 932 42 030 / stig.berg@vevi.no  

Grensesnitt til Oxer Eiendom og andre entreprenører i markedet:
Oxer Eiendom er en søstervirksomhet til Oxer Kapital med en betydelig aktivitet som eiendomsutvikler i aksen fra Drammen til Oslo. Der hvor Oxer Eiendom lyser ut anbudskonkurranse i markedet, blir Vestviken ikke invitert til å delta. Vestviken får kun oppdrag fra Oxer Eiendom gjennom direkte forhandling. Vi er beviste på dette grensesnittet for å beholde interessen hos øvrige entreprenører i markedet til å regne på, og utføre jobber for Oxer Eiendom.

 

TEWO_Logo_positive.jpg

TEWO er et nytt og patentert bygningselement med massivtre yttersjikt og isolasjon i hulrommet. Byggsystemet baserer seg på en generisk byggekloss som er velegnet til kostnadseffektiv, industriell masseproduksjon og hurtig montering. Produksjonen skjer i Hurdal med norske råvarer og norsk treteknisk spisskompetanse.  Produktet som er det eneste på markedet godkjent uten dampsperre (plast), er svært konkurransedyktig med hensyn til byggetid, kostnader, styrke, miljø, og har på kort tid fått et godt fotfeste i markedet. 


Med kapital fra, gründerne, ansatte, Investinor og Oxer Kapital, ferdigstiller TEWO i løpet av 2019, Norges kanskje mest avanserte produksjonslinje for bygningselementer. 


TEWO er fremtidens byggesystem, utviklet og produsert i Norge. Les mer på www.tewo.no

Sfty har utviklet en unik løsning for trådløs kollektiv brannvarsling i borettslag og sameier. Sfty mottok i 2017 en innovasjonspris på CES - verdens største elektronikkmesse. Løsningen består av sensorenhet, en app og en back-end plattform. I sum sørger for at beboerne kan sove trygt, styret/eier av bygården har oppfylt sitt ansvar for sikkerhet og brannvesenet får presis livreddende informasjon.

Kravene til brannsikkerhet i flerbrukerbygg (MDU's) øker verden over og bare en brøkdel av byggene er godt nok sikret. Målet til Sfty er å bli en internasjonal leverandør av sikkerhetsløsninger for borettslag og sameier.

Les mer på www.sfty.no

 

last ned.png

Dimension10 (D10) leverer en abonnementbasert programvare (SaaS) som muliggjør samhandling i VR (virtual reality). D10 er et av de ledende selskapene i verden innenfor dette området. Typiske kunder er innen teknisk industri, olje&gass, bygg anlegg og eiendom - hvor 3D modeller brukes hyppig og verdien av å bygge riktig første gang er stor. D10 sin plattform muliggjør at mennesker kan møtes i VR, diskutere og evaluere disse 3D modellene uavhengig av hvor man befinner seg. 

Les mer på www.dimension10.com

Med Husleie.no har store og små utleiere alle verktøyene som behøves for enkel, trygg og lønnsom boligutleie, uavhengig av om du leier ut som privatperson eller næringsdrivende. Husleie.no sin selvbetjente og digitale utleieplattform hjelper deg gjennom leieforholdets ulike faser. Løsningen er abo. basert.

Les mer på www.husleie.no

Tårnet AS et 100% eiet selskap som skal drive med stedsutvikling for eiendomsprosjekter. I første omgang er selskapets eneste og viktigste prosjekt å transformere det 65 meter høye Oxer-tårnet på Økern i Oslo. Oxer-tårnet er et av Oslos høyeste byggverk, og har en spektakulær utsikt fra toppen. Tårnet ble bygget i 1962 for Standard Telefon og Kabelfabrik (STK) og var en del av produksjonen for såkalte PEX-kabler. 

Med base i Oxer-tårnet er målsetningen for Tårnet AS å gjøre Hovinbyen og Kabelgata bedre kjent og tilgjengelig for Oslos befolkning, samt skape kulturelt sentrum og pulserende miljø. Oxer-tårnet vil trolig stå ferdig transformert innen utgangen av 2018, og inn flytter noen av Norges ledende aktører innen musikk, kunst, og kultur.

Tårnet AS og vil ha ansvar for prosjektering, rehabilitering, utleie, og aktiviteter knyttet til Oxer-tårnet. Tårnet AS ledes av Lars-Petter Pettersen (980 77 333 / lpp@oxer.no)

Grensesnitt til Oxer Eiendom

Oxer-tårnet eies formelt av Ulvenveien Utvikling AS som er en del av Oxer Eiendom. Kabelgata er Oxer Eiendom sitt største prosjekt med ca. 130.000 m2 og omfatter hele eiendomsmassen til Ulvenveien Utvikling AS. Oxer Eiendom sin målsetning er at Kabelgata skal bli hjertet i Hovinbyen som er Oslo kommune sitt store byutviklingsprosjekt for de kommende år. 

Tidligere investeringer

02